seven

Om oss

Vår resa

Följ vår resa sedan 2021 och vår utveckling och vart vi önskar nå.
GOTA E-HANDEL introducerade konceptet ”allt-under-ett-tak” i 1960, då det första byggvaruhuset öppnade i Mannheim i Tyskland. Innan dess var såväl gör-det-självare och professionella hantverkare tvungna att leta i flera olika fackbutiker efter ordentliga verktyg och bra material till hus och trädgård. Nu kunde de hitta allt från borrmaskiner till växter och dessutom både VVS och färg under samma tak. GOTA E-HANDEL-konceptet var alltså helt unikt.

GOTA E-HANDEL vision är att erbjuda branschens absolut största sortiment och ge en effektiv kundservice. Alla säljare har en yrkesmässig bakgrund inom de varuområden de arbetar, så kunderna får alltid ett kompetent och serviceinriktat bemötande. Sist men inte minst erbjuder BAUHAUS låga konkurrenskraftiga priser och ger därför också prisgaranti på hela sortimentet.

I 2011 startade GOTA E-HANDEL upp e-handeln i Sverige för att kunna ge ännu bättre service genom ökad tillgänglighet till det stora sortiment som erbjuds, men även för att nå ut till alla som inte har nära till varuhusen. För att öka servicen ytterligare finns det sen 2015 en central kundtjänst som svarar på kundernas frågor via telefon, chatt och mail