seven

Unna dig

något

extra

Vad drömmer du om?

Låt oss få dig att varva ner.

Accatquaturi offictum dolorehenis vid et ipisi consequos qui od unt mi, odit quae ipsandam rehendi pieniment, ad que veruntu riberum re nonestinctas eturiamus. Mus, qui debit aces doluptis dolupta descillacea dunduci destium quo dicipsam consequi

Nyheter

Elegant & Funktionellt

Mus, qui debit aces doluptis dolupta descillacea dunduci destium quo dicipsam consequi omni temporum fugitatem hiliatem laborem oditates elitaturem

Dröm dig bort

Stilrena komponenter Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing

Missa inte det senaste från oss på Gota Hotell

Ljusare tider

Ny restaurang

Vinprovning

Instagram

Följ oss på social medier

Vad är det här för härligt gäng?

Jo, detta är delar av Unga GM som består av yngre talanger från olika avdelningar inom Gota Media och som igår samlades i Växjö för ett första fysiskt möte sedan innan pandemin. Närvarade gjorde även några från vår koncernledning för att utbyta idéer och reflektioner kring ledarskap och framtid.

Unga GM bildades för ca 3 år sedan med syftet att utveckla företaget och skapa en attraktiv arbetsplats med fokus på den yngre målgruppen. Kul att ses igen efter en lång tid av digitala möten och nu ser vi fram emot framtida möten och diskussioner. Bra jobbat gänget!

#gotamedia #livetpågota #ungagm #talang #utveckling
...

Glad påsk alla vänner!🐣
Vi håller tummarna för att även ni får ett besök av påskharen 🐰
...

Av de nära 500 samtal som kommer in till kundcenter i Växjö under en dag är Louise Dennerfalk och Linda Nilsson två av våra medarbetare som svarar på frågor. Vi besökte dem på arbetsplatsen för att prata om hur en vanlig dag ser ut på jobbet och de många olika arbetsuppgifter som utförs på kundcenter.

– Variationen är det som gör jobbet roligt och att ha lite olika saker att göra. Det finns mycket att lära sig, inte bara att sitta på slingan och besvara samtal utan man kan få stor variation i arbetet om man är nyfiken”, säger Louise.

Louise, som främst sitter back office, jobbar administrativt med att hjälpa återförsäljare när de till exempel inte har mottagit dagens tidning, men också med orderhantering och betalningar. Men jobbet kan också innebära andra uppgifter till exempel som att hantera privatannonser i form av köp & sälj eller uppvaktning undanbedes.

Linda började redan 2010 som säljare på kvällstid men jobbar sedan ett par år tillbaka på kundcenter och svarar på inkommande samtal och email. Hon berättar att det är oförutsägbarheten som är spännande, att man inte vet vad nästa samtal ska handla om och att lösa olika problem.

– Det är tillfredsställande när man lyckas omvända en missnöjd kund under samtalets gång, någon som var jättearg i början av samtalet men glad i slutet och tackar för hjälpen. Då känner jag att jag har gjort ett bra jobb!

#gotamedia #livetpågota
...

Gota Media ger 100 000 kr i gåva till Reportrar utan gränser som bland annat anskaffar skyddsutrustning, satellittelefoner och annan teknisk utrustning till ukrainska journalister.

Vid kriser som detta är en trovärdig och oberoende journalistik som skildrar verkligheten viktigare än någonsin.
#reportrarutangränser
...

Har du en kommunikativ ådra och har erfarenhet av arbete i Wordpress? Som webbkommunikatör på vår webbyrå jobbar du bland annat med att:
✍️ Skapa och redigera textinnehåll till våra kunders digitala kanaler.
💻 Webbredigering, materialarbete och kvalitetssäkring i Wordpress.
📱 Arbeta med kundsupportärenden

Läs mer och sök på gotamedia.se

#gotamedia #webbyrå #kommunikatör #wordpress
...