seven

Unna dig

något

extra

Vad drömmer du om?

Låt oss få dig att varva ner.

Accatquaturi offictum dolorehenis vid et ipisi consequos qui od unt mi, odit quae ipsandam rehendi pieniment, ad que veruntu riberum re nonestinctas eturiamus. Mus, qui debit aces doluptis dolupta descillacea dunduci destium quo dicipsam consequi

Nyheter

Elegant & Funktionellt

Mus, qui debit aces doluptis dolupta descillacea dunduci destium quo dicipsam consequi omni temporum fugitatem hiliatem laborem oditates elitaturem

Dröm dig bort

Stilrena komponenter Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing

Missa inte det senaste från oss på Gota Hotell

Ljusare tider

Ny restaurang

Vinprovning

Instagram

Följ oss på social medier

E-handel Flex är en möjlighet för företag att starta en e-handel till ett lågt pris med snabb leveranstid. Du får en modernt utformad webbshop som du äger och vi garanterar snabba laddtider, underhåll av sajten och vår personliga support finns tillgänglig varje vardag. Intresserad? Hör av dig till ditt lokala mediehus. 👩🏼‍💻 ...

Hej Henrik, du är ju ny på Kristianstadsbladet/Gota Media med en roll där du ska hjälpa till att utveckla våra kunders marknadsföring med kreativa koncept. Varför sökte du tjänsten?
– Jag har varit nyfiken på denna branschen länge och tjänsten som kreativ projektledare här på Gota Media lockade extra med tanke på variationen och det kreativa. 🎨

Din roll är ju helt ny på Gota och tanken är att du ska fungera som en kreativ länk mellan kundansvariga och våra kreatörer. Vad gör du egentligen en vanlig dag?
– Den ena dagen är inte den andra lik, väldigt varierande måste jag säga. Det kan vara allt ifrån att följa med en säljare ut till kund för att pitcha idéer till filmning/redigering. 🎬

Hur upplever du att dina första veckor har varit?
– Dom första veckorna i Kristianstad har varit otroligt lärorika och jag har landat bland dom absolut bästa tänkbara kollegorna. 👨🏼‍🤝‍👨🏽
...

Hej Kajsa! Det har gått 12 år sedan du bytte bana från att ha varit försäljning- och marknadschef på ett hotell i Borgholm till mediesäljare på KalmarPosten.

Vad gör du en vanlig dag på KalmarPosten?
- Det ser olika ut beroende på vad som är på gång. Det är bland annat planering, kundkontakter, offertskrivning, uppföljning och även annonsförslag och kampanjer.

Vad tycker du mest om med ditt jobb?
- Omväxlingen och bredden i arbetsuppgifterna är det som gör det roligt! Blandningen mellan socialt deltagande i olika nätverk och kundkontakterna, särskilt de som blir långsiktiga samt planläggning tillsammans med kunderna. Jag gillar även administrationen. Jag hade en kund som för ett litet tag sedan utbrast att jag är hennes annonspsykolog! Och kanske är det lite så...

Hur skulle du beskriva KalmarPosten/Gota Media som arbetsgivare?
- Seriös, det finns en vilja att lyssna på de anställda och göra rätt. I vår slimmande organisation på KalmarPosten är det lätt att komma med förslag som redan inom någon eller några veckor är genomfört, det tycker jag är kul!

#kalmarposten #gotamedia
...

Här är Åsa och Anne som jobbar med att hjälpa våra kunder i hela Gota Media med innehållsmarknadsföring.

Anne är vår energiska projektledare som älskar att sätta sig in i våra kunders verksamheter och utmaningar för att sedan förvandla insikterna till texter anpassade till våra läsare. Anne har många års erfarenhet av lokaljournalistik och kommunikation.

Formatet native ger våra kunder en stor möjlighet att marknadsföra sig i berättande form och vi säkerställer att vi alltid har läsarens behov i centrum.

– Varför native? För att människor är nyfikna och ständigt på jakt efter information som uppfyller deras behov. Jag brinner för storytelling och älskar att lösa problem. Vad behöver din kund just nu? Det är där jag kommer in, säger Anne.

Åsa har jobbat på Gota Media sedan 2016 och har många års erfarenhet av marknadsföring och digitala medier.

– För oss är det viktigt att vi, tillsammans med våra kollegor inom Gota, kan hjälpa kunder att nå ut med sitt budskap. Vi bygger hemsidor som speglar verksamheten och det man vill förmedla. Och med content marketing som nativeannonsering har man massvis av möjligheter att nå ut med olika budskap och få tid med sin målgrupp, säger Åsa.

Intresserad av nativeannonsering? Kontakta oss på native@gotamedia.se.

#innehållsmarknadsföring #nativeannonsering
...

#kanelbullensdag #gotamedia ...

Vet du vad en mediesäljare gör? 🤓 Möt Tina Jonsson på Smålandsposten som är en av våra duktiga mediesäljare. Vi ville veta mer om hur hon har det på jobbet och ställde några frågor:

Vad jobbar du med på Gota Media?
Jag arbetar som Mediesäljare på Gota Media/Smålandsposten vilket innebär att jag vägleder kunder inom marknadsföring. Numera erbjuder vi alltifrån tidningsannonser till hemsidor och filmproduktion, vilket gör att arbetet är väldigt omväxlande.

Vad är det bästa med ditt jobb?
Jag har jobbat med försäljning inom marknadsföring sedan 1998 och älskar det! Jag har alltid sagt att jag hjälper mina kunder att nå sina drömmar eller sina mål. På vägen dit ska man också ha förtroende för varandra och ha roligt. Det är det jag alltid försöker uppnå med mina kunder/samarbeten. Så det jag försöker säga är att få träffa, utveckla, drömma och skratta i en kundrelation, det är det som gör att mitt arbete är fantastiskt roligt.

Hur tycker du att det är att jobba på Gota Media/Smålandsposten?
Det är otroligt fritt, utvecklande, seriöst och 100% glädje. Det är en arbetsgivare som lyssnar och stöttar och som är öppen för nya idéer och ser möjligheter vilket gör att vi blir gränslösa i våra samarbeten, både med konkurrenter, kunder, kollegor, och Mediehus runtom oss.

Tina är en av många färgstarka kollegor som vi har och uppskattar väldigt mycket. Tack Tina! ⭐️

#gotamedia #vipågota #smålandsposten #mediesäljare
...

Employer branding är något som blir allt viktigare för många företag att jobba på för att attrahera rätt arbetssökande och engagera nuvarande talanger.

Här har vi ett exempel från Borås Tidnings marknadsavdelning där vi hjälper SÄRF (Södra älvsborg räddningstjänstförbund) med en employer branding-film. Bra jobbat Viktor, Stina och Stefan som bland annat filmade under vatten och med drönare 🎬

#employerbranding #boråstidning
...

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.